Dit jaar is de twaalfde editie van de Foute Party van Qmusic en wederom is het twee avonden achter elkaar feest. Houd vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni 2017 alvast vrij in je agenda.

Update: Ben je Ziggo-abonnee? Dan kun je deze week maandag t/m donderdag vanaf 18:00 uur de Foute Party 2017 van begin tot eind herbeleven. Ga hiervoor naar het Ziggo Evenementenkanaal (kanaal 999) of bekijk het via de Ziggo GO (de apps & Ziggogo.tv).

Check alvast in

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle laatste ins- en outs rondom de Foute Party? Ga dan naar onze Qmusic app en check alvast in op de avond dat jij gaat, dan zorgen wij ervoor dat je niets zult missen. 

Line-up 2017

Naast de Qmusic-dj's die acte de présence geven tijdens de Foute Party, zullen er ook weer diverse foute artiesten komen optreden. Niemand minder dan o.a. Mental Theo, Jamai, Nakatomi, Rednex, Cascada, Ali B & Paul Elstak zijn er op 23 en 24 juni bij.

Wil je weten wanneer welke artiest in welke zaal optreedt? Zie onderstaande timetable voor een overzicht...en vergeet niet gezellig aan te schuiven bij onze Q-dj's in de Captain's Bar.

Vraag je favoriete Foute Party track alvast aan

Wil jij alvast een nummertje aanvragen voor op de avond dat jij naar de Foute Party toe komt? Geef dan in onderstaand formulier aan wat jouw ultieme Foute Party track is en wie weet draait één van onze Q-dj's deze speciaal voor jou!

Geen BOB? Vervoer per luxe touringcar

Kom je met vrienden, familie of collega's naar de Foute Party en komen jullie er maar niet uit wie de BOB is? Of vraag je je af hoe je in Den Bosch komt? Event Travel regelt vervoer vanuit heel Nederland naar de Brabanthallen. En terug natuurlijk! Klik hier om je tickets voor de bus te regelen voor vrijdag 23 of zaterdag 24 juni. Het is ook mogelijk om bus en toegangskaarten voor de Foute Party in één te bestellen.

Parkeren

Kom je met de auto naar de Brabanthallen? Regel dan nu alvast hier je parkeerticket met 5 euro korting ten opzichte van de prijs aan de deur!

Alles weten rondom de Foute Party?

Wil je weten hoe alles is geregeld rondom de muntjes, lockers en of bijvoorbeeld de Foute Party rolstoel toegankelijk is (Ja natuurlijk zijn wij dat)? Dan hebben wij hier alle informatie voor jou op een rijtje gezet. 

En wil je echt helemaal voorbereid voor de dag komen, vergeet dan de huisregels niet.

Heb jij je foutfit al klaarliggen?

Echt klaar voor de Foute Party ben je natuurlijk pas als je foutfit compleet is! Bij OppoSuits maken ze het je gemakkelijk en ben je in één keer klaar. Ze hebben voor zowel de dames als de heren te gekke pakken met de meest bizarre prints. Dus moet jij nog aan de last-minute shopping? Bekijk hier hun complete collectie aan foute pakken.

Dit is echt fout

Benieuwd naar hoe de Foute Party 2016 was? Check hier alle updates en de aftermovie: