• Foute Party 2020 gaat niet door, tickets blijven geldig
  • Nieuwe datum: 25 en 26 juni 2021
  • Op deze pagina vind je altijd de laatste info


Update 25 mei

Alle kaartkopers hebben persoonlijk een mail ontvangen over de Foute Party die verzet is naar 2021. Deze mail is afkomstig van Tixel, de partij die ervoor zorgt dat tickets omgezet worden naar tickets voor 2021 en de refunds regelt. Niks ontvangen? Check even je spambox. 

In die mail zit een link om te bevestigen dat je er in 2021 gewoon bij bent met de Foute Party! Als je in een financiële situatie zit waarin je het geld van de tickets nodig hebt, kun je via die mail je geld terugvragen. Een refund aanvragen kan tot en met 10 juni 2020. Vanaf die datum duurt het ongeveer twee weken voordat je het geld op je rekening gestort krijgt. Dus uiterlijk 1 juli 2020 worden alle refunds afgehandeld. 

Onderneem je geen actie? Geen probleem! Dan wordt jouw ticket automatisch omgezet naar een ticket van 2021. Je ontvangt hier verder geen bevestiging meer van. 

Zoals gezegd blijven gekochte en gewonnen tickets gewoon geldig. En daarvoor geldt:

  • Ticket(s) voor vrijdag 26 juni 2020: geldig op vrijdag 25 juni 2021
  • Ticket(s) voor zaterdag 27 juni 2020: geldig op zaterdag 26 juni 2021 

Heb je een ticket gewonnen? Dan is deze automatisch geldig voor 2021. Je krijgt daarvoor geen aparte mail en je hoeft geen actie te ondernemen.


De Foute Party uitgesteld

Naar aanleiding van de verlenging van de maatregelen van de overheid rondom het coronavirus, kan de Foute Party op 26 en 27 juni van dit jaar helaas niet doorgaan. Dat is nog eens wat je noemt een Foute Partypooper! Uiteraard gaat de gezondheid van jou en alle andere feestvierders voor.

ZIEN WE JE IN 2021?

Dit besluit betekent uiteraard niet het einde van de Foute Party: in 2021 maken we er weer als vanouds een fantastisch knalfeest van. En wel op vrijdag 25 en zaterdag 26 juni 2021. Een voordeel: we hebben nu extra veel tijd om te zorgen dat het opnieuw een klapper van een editie wordt!

TICKETS

Je tickets blijven geldig voor de editie van 2021. Dit geldt zowel gekochte als gewonnen tickets. Dus zet de nieuwe datum alvast in je agenda en breng ook direct je vrienden, collega's, familie met wie je gaat op de hoogte. 

Alle ticketkopers hebben persoonlijk een mail ontvangen over hun kaartjes. Wil je je geld terug? Geen probleem, in diezelfde mail kun je ook daar meer informatie over vinden. We hebben eventjes de tijd nodig om alles in orde te maken en hopen daarin op je begrip.

SWEET SIXTEEN

Volgend jaar bestaat de Foute Party 16 jaar. We hebben nu al plannen voor onze ‘Sweet 16’, uiteraard zoals je van ons gewend bent met internationale topartiesten gecombineerd met de beste foute acts van eigen bodem!

TOP 500

Ondanks dat de Foute Party 2020 niet door kan gaan, is eind juni wel gewoon de Q-top 500 van het Foute Uur te horen. Dus één ding is zeker: op de radio wordt het in ieder geval een groot feest.