• Koop nu je tickets voor 34,50 incl. servicekosten
  • Vrijdag 26 en zaterdag 27 juni 2020 (20:00 tot 3:00 uur)
  • De enige echte Qmusic Foute Party (minimumleeftijd: 18 jaar)

Update m.b.t. het coronavirus: De Foute Party vindt eind juni plaats en dat is in deze tijden nog ver weg. Als de pandemie tegen die tijd voorbij blijkt te zijn, is er natuurlijk niks zo mooi als samen feesten. Voor nu gaan we er nog even vanuit dat het feest doorgaat, maar we zijn ook realistisch. Want uiteraard staat jullie gezondheid en veiligheid voorop bij ons. Dus mocht het onverantwoord zijn om het feest eind juni te houden, dan gelasten we het af en kijken we naar een alternatieve datum. 


Het leukste feest van het jaar staat ook in 2020 in de agenda: de Qmusic Foute Party in de Brabanthallen in Den Bosch! Met natuurlijk de Qmusic-dj's en optredens van Atomic KittenPaul ElstakSnollebollekes en Gebroeders Ko. Koop nu alvast je tickets* zodat je zeker weet dat je er weer bij bent eind juni!

TicketsGeen Bob?

Makkelijk, gezellig en voordelig met de bus naar de Foute Party? Via Partybussen.nl regel je het eenvoudig en snel. Mogelijkheid tot de aanschaf van losse bustickets, groepsboekingen en combi-tickets (bus + entree). 


Vast in de sfeer komen?

Check dan hier de officiële aftermovie van de Foute Party 2019. Begin maar vast met aftellen!


Huisregels

Om het feest voor iedereen leuk te houden, gelden er een aantal regels. Klik hier om de huisregels voor de Foute Party 2020 te lezen (klik op de link en scroll iets naar beneden).

Ready to party? Scoor nu snel jouw tickets!