• Laat van 8 t/m 14 februari je bericht achter voor jouw Valentijn
  • Luister 14 februari of je jouw ode aan de liefde hoort
  • Schiet Cupido raak en word jij verliefd op Cuba? (actievoorwaarden)

Liefde is... een ode brengen aan jouw Valentijn! Dan is het altijd maar hopen dat deze liefde beantwoord wordt natuurlijk. En dat nemen wij wel heel letterlijk: wordt jouw liefde beantwoord, dan wordt dit beloond met niets minder dan een romantische reis naar Cuba.

Liefde in de lucht

Op Valentijnsdag verklaar je de liefde aan elkaar. Geheime liefdes, prille liefdes, eeuwenoude liefdes. En dat zijn precies de verhalen waar we naar op zoek zijn. Stuur hieronder jouw verhaal in met een beschrijving waarom je stapelverliefd bent op de ander. Als je de ode hebt ingestuurd, krijg je van ons een bevestiging en een tekst die je kunt sturen naar je crush of liefde. Om je kansen wat te vergroten. 

Dus... geen genade, kom maar op met die serenade.

Wordt je liefde beantwoord?

Ieder programma laten we een verhaal horen van één van de inzendingen met een beschrijving waarom die persoon zo speciaal is. Inclusief een voornaam van de crush of liefde. Herken je jezelf in dit verhaal? Dan heb je 20 minuten de tijd om je te melden via 0909 9596 (45cpg). Meld je je op tijd? Dan gaan jullie samen op een romantische vakantie naar Cuba. Met als voorproefje 2 kaartjes voor de film Verliefd op Cuba.

Maar meldt de crush zich niet op tijd, dan maken we beide namen bekend, bijvoorbeeld Adam en Eva. Ben (of ken) jij een Adam en Eva? Laat het dan weten via de Qmusic berichtenbox, want we zoeken het resterende gedeelte van het programma luisteraars met deze naam. Dit kan een bestaand stel zijn of twee vrijgezellen die het samen aandurven verliefd te worden op Cuba! Cupido kan niet wachten...

Update: je kunt je niet meer opgeven voor deze actie!