• Qmusic en The Streamers vanaf een fantastische locatie: Paleis Noordeinde
  • Volg de hele dag Q-koningsdag via het liveblog
  • De winactie is afgelopen

Q-koningsdag met The Streamers

Vier Q-koningsdag samen met ons en The Streamers! Dinsdag 27 april hoor je ons vanaf 06:00 uur vanaf Paleis Noordeinde en staan de Q-dj's voor je klaar met interviews én vette optredens van de grootste gelegenheidsband van Nederland.

The Streamers

The Streamers zijn opgericht in 2021 door Guus Meeuwis en Kraantje Pappie. Binnen no time maakten de twee mannen ongekend veel artiesten enthousiast om met hen op te treden tijdens een groter dan groots livestreamconcert in Carré. En dat was zó'n succes dat alle artiesten met Koningsdag hun microfoon nog een keer oppakken. Wat je kan verwachten? Check de video hieronder!


Grootste gelegenheidsband van Nederland

De leden van de grootste gelegenheidsband van Nederland zijn: Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Miss Montreal, Danny Vera, Nick, Simon, Paul de Leeuw, Diggy Dex, Thomas Acda, Paul de Munnik, Davina Michelle, Suzan, Freek, Typhoon, Rolf Sanchez, Maan, Van Velzen en Duncan Laurence en Armin van Buuren.

Q-vrijmarkt

Na het daverende succes van vorig jaar mogen we het dit jaar weer doen; de Q-vrijmarkt! Op de Q-vrijmarkt bieden wij een podium aan kinderen t/m 12 jaar. Speel je viool, gitaar, piano, drums of de triangel? Het maakt niet uit welk instrument je speelt, laat jouw muzikale talent live op de radio horen! Je kunt je nu aanmelden en dan hopen we jou terug te horen op de Q-vrijmarkt!

PROGRAMMERING Q-KONINGSDAG

06.00 - 10.00 uur: Mattie & Marieke
10.00 - 11.00 uur: het Foute Uur
11.00 - 13.00 uur: Menno Barreveld
13.00 - 16.00 uur: Wim van Helden
16.00 - 20.00 uur: Kai Merckx
20.00 - 24.00 uur: Joost Swinkels

Domien doet live verslag vanaf Paleis Noordeinde.