• Maak kans om met 3 vrienden naar 'De Vrienden van Amstel LIVE!' te gaan op donderdag 26 januari a.s.
  • Deel jouw - vrienden goedmaak verhaal - voor woensdag 18 januari
  • Luister vanaf 16 januari naar Qmusic (wedstrijdreglement)

Heb jij een keer met een verdomd slechte smoes een stapavond, waarin jij de BOB zou zijn, afgezegd? Heb je je vrienden een keer laten zitten door met een meisje mee naar huis te gaan? Of zijn jullie, door jouw toedoen, veel te laat aangekomen bij een concert waar jullie al eeuwen naar uitkeken? Dan is dit het moment om het goed te maken!

Stuur hieronder jouw verhaal in en maak kans om samen met 3 van je vrienden naar 'De Vrienden van Amstel LIVE!' te gaan om samen te proosten op de gekke acties die jullie vriendschap zo bijzonder maken!

DE VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE!

De 19de editie van De Vrienden van Amstel LIVE! beleef je op 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 27 en 28 januari in een uitverkocht Rotterdam Ahoy. Zing en dans samen met je vrienden mee met de beste artiesten van Nederlandse bodem en geniet een avond lang van goede muziek en entertainment.

Welke artiesten je daar allemaal kan verwachten? Dat vertelden VanVelzen en Diggy Dex maandag in de middagshow van Stephan Bouwman:

De line-up is een verrassende samenstelling van vertrouwde namen zoals Marco Borsato, Golden Earring, VanVelzen en Rowwen Hèze én nieuwkomers Douwe Bob, Diggy Dex en Nicky Romero. Ook BLØF en Typhoon maken net als in 2016 hun opwachting onder de bekende kroonluchter in de grootste Amstelkroeg van Nederland.

QMUSIC LIVE VANAF VRIENDEN VAN AMSTEL

Maar er is meer naast deze geweldige line-up! Onze eigen Q-dj Stephan Bouwman zal tijdens het event live radio maken... IN AHOY! Hiervandaan geeft hij je een uniek kijkje achter de schermen van Vrienden van Amstel LIVE en schuiven de artiesten aan in zijn radioprogramma.

Niks van Vrienden van Amstel LIVE missen? Luister dan tijdens het event op werkdagen van 16:00 tot 19:00 uur naar Stephan op Q en volg Qmusicnl op Snapchat!

JUBILEUMEDITIE

Het duurt misschien nog even maar De Vrienden van Amstel LIVE! viert in 2018 haar 20e verjaardag. De shows van de jubileumeditie vinden plaats op 20, 21, 22, 24, 25, 26, 27, 28 en 29 januari 2018 en daarmee gaan voor het eerst direct alle 9 showavonden in de verkoop. Je krijgt nu via een speciale actie op het Amstel bierkrat toegang tot de eerste 25.000 kaarten voor alle 9 shows in het jubileumjaar.