Close Qmusic

Qmusic actionheader 10s kies

Ben je je trage laptop zat en durf je met het bakbeest eigenlijk ook niet meer over straat? Kies dan voor de ASUS ZenBook: een extreem dunne 13 inch laptop met een stijlvol aluminium design, lange accuduur en hij is ook nog eens razendsnel. Al vanaf 799 euro is 'ie van jou.

Check hier de details!

Wat zijn jouw favorieten voor de Top 500 van de 10's?

  • Van maandag 2 t/m vrijdag 6 mei bij Qmusic
  • Kies hieronder jouw favorieten voor de Q-top 500 van de 10's

Je hebt de 80's en de 90's en daarna kwamen de 00's, de zeroes. En nu, sinds 2010 zitten we in de 10's, oftewel the tens! Qmusic zet de beste muziek sinds 2010 op een rij in de Top 500 van de 10's! De lijst van DIT decennium; de jaren waarin artiesten doorbraken als Ed Sheeran, Bruno Mars, Ellie Goulding, One Direction en Kensington.

De derde editie van deze lijst hoor je van maandag 2 t/m vrijdag 6 mei, natuurlijk op Qmusic. Maar voordat het zover is, hebben we jouw hulp even nodig. Welke hits van de afgelopen 6,5 jaar moeten er in de Top 500 van de 10's staan?

Wat zijn jouw favorieten?

Log hieronder in als Q-member en geef jouw favorieten door. Alvast bedankt voor het samenstellen van de lijst! You make us Q.

Je kunt minimaal 3 en maximaal 10 tracks kiezen (maximaal 1 per artiest). In de volgende stap kun je nog een vrije keuze opgeven.

Let op: je kunt niet meer stemmen. Bedankt voor jouw favorieten! Check hier de Top 500.

Express yourself!