• Qmusic presents Harry Styles @ Johan Cruijff ArenA op 5 juni 2023
  • Win bij Q de allerlaatste tickets voor het concert
  • Maandag 5 september t/m vrijdag 9 september (tot 18:00 uur)
  • Van 06:00 uur tot 00:00 uur

Je kunt niet meer om hem heen: Harry Styles. Zijn 'As It Was' staat in de Top 40 geschiedenisboeken als meest succesvolle nummer 1-hit ooit en in juli 2022 stond hij nog in een compleet uitverkocht Ziggo Dome met zijn Love On Tour. Hij moet erg onder de indruk geweest zijn van zijn Nederlandse fans, want hij komt terug! 

En niet één, maar twee keer! Op maandag 5 juni en dinsdag 6 juni staat hij namelijk in de Johan Cruijff ArenA waar duizenden fans uit volle borst "LEAVE AMERICA!" kunnen meeschreeuwen tijdens 'As It Was'. 😉 Dat hij gewild is blijkt wel door dat beide concerten weer stijf zijn uitverkocht. Gelukkig kun je bij Q de állerlaatste tickets scoren!

Win tickets

Van maandag 5 september t/m vrijdag 9 september tot 18:00 uur maak jij kans op tickets voor Love On Tour. Hoor je een hit van deze Britse ster, app dan HARRY STYLES via de Qmusic app. Als we jou terugbellen, en je komt in de uitzending, dan win je 2 tickets voor Qmusic presents Harry Styles!

De Q-dj's lezen alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus NIET meegenomen. 

Hier lees je de actievoorwaarden

Foto: Anthony Pham