• De hoofdprijs: toegang tot de speciale screening van de Netflix Film én 2 tickets voor de Finale van het Songfestival 2021 in Rotterdam Ahoy
  • En je krijgt een Netflix-abonnement
  • Meedoen kan van 19 t/m 26 juni

Bereid je voor op een heerlijke film vol humor en muziek. In Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga jagen twee zangers hun droom na om deel te nemen aan het Eurovisie Songfestival. Lars Erickssong (Will Ferrell) en Sigrit Ericksdottir (Rachel McAdams) proberen met hun lied 'Volcano Man' de wereld te veroveren.

Songfestival & Foute 1500

Het Foute Uur ❤ Songfestival. Want eerlijk is eerlijk, we zingen allemaal wel eens hardop mee met de hits van het grootste muziekfestival van de wereld. Daarom hoor je ook tijdens de Foute 1500 Songfestivalnummers voorbijkomen. En houd je oren gespitst, want van 19 t/m 26 juni win je prijzen bij het horen van een Songfestivaltrack! 

Win exclusieve tickets 

Hoor jij een Songfestivalnummer tijdens de de Foute 1500? Bel dan meteen met de studio (0909 9596, 45 cent per gesprek)! Kom je in de uitzending? Dan krijg je een Netflix-abonnement zodat je de film Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga kan gaan kijken en maak je kans op de hoofdprijs: tickets voor speciale screening van deze gloednieuwe film én 2 tickets voor de Finale van het Songfestival 2021 in Rotterdam Ahoy.

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar de film? Check hier de trailer!


Hier vind je de actievoorwaarden