Als je je hotel écht goed wil openen moet je Beyoncé inhuren, moet het hotel Atlantis The Royal in Dubai gedacht hebben. Afgelopen weekend maakte zij daarom daar haar comeback na een pauze van 4 jaar niet alleen op het podium te hebben gestaan.

Dat optreden moest natuurlijk wel een beetje exclusief blijven, er waren geen fans aanwezig en de voornamelijk rijke en beroemde genodigden moesten hun mobiele telefoons thuislaten. Dat laatste is niet helemaal gelukt, overal op social media verschijnen al snel video’s van het optreden waar ze haar grootste hits zoals ‘Halo’, ‘Countdown’, ‘Beautiful Liar’ & ‘Drunk In Love’ liet horen.


@yoncedaily4life These vocals alone were worth paying her 24 million $$ #beyonce #beyoncedubai #drunkinlove ♬ original sound - Beyoncé content


Helemaal solo was Queen B overigens niet, op het podium stond een band, een orkest en tientallen dansers. Zelfs haar dochter Blue Ivy was van de partij. Ze heeft niet gezongen, maar wel een nummer meegedanst met haar moeder op het podium. 

De show werd spectaculair afgesloten met vuurwerk, dat vanuit heel Dubai te zien was. Dat had op zichzelf ook nog wel wat haken en ogen. Om ervoor te zorgen dat gasten van het hotel niet per ongeluk geraakt zouden worden door het vuurwerk, mochten ze tussen 10 uur ’s avonds en 2 uur ’s nachts niet op hun balkon zijn.Foto: Getty Images