• Op zoek naar de leukste rijinstructeur van Nederland
  • Stem vanaf maandag 30 januari op een van de genomineerde rijinstructeurs
  • In de Q-middagshow met Domien

'Eind van de werkdag is in zicht, lekker op weg naar huis!' Miljoenen mensen zijn wekelijks onderweg in de auto en dat mede dankzij de rijinstructeur die jou heeft geholpen je rijbewijs te halen. Domien gaat op zoek naar de leukste rijinstructeur van Nederland.

Misschien heb jij je rijbewijs pas net in de pocket of ben jij inmiddels al een ervaren bestuurder, je kunt je ongetwijfeld nog de tijd van rijlessen herinneren. Samen met de rijinstructeur de weg op, met als doel dat felbegeerde roze pasje in je portemonnee! Tijd om je rijinstructeur in het zonnetje te zetten. Maar hoe gaan we de leukste rijinstructeur vinden?

Gouden Stuur

Jullie hebben massaal jullie rijinstructeurs genomineerd. Vanaf maandag 30 januari kun je stemmen op jouw favoriet zodat hij of zij kans maakt op het 'Gouden Stuur' maar misschien nog wel het allerbelangrijkst: de titel van leukste rijinstructeur van Nederland! 

Stemmen kan t/m donderdag 2 februari 18:59 uur. Als alle stemmen geteld zijn, nemen 3 finalisten het tegen elkaar op in een laatste stemronde op 8 februari.

Op 9 februari wordt er uiteindelijk één instructeur bekroond tot leukste rijinstructeur van Nederland. Hij of zij rijdt naar huis met het Gouden Stuur, een hele mooie ere titel, een goed herkenbare auto (met Leukste Rijinstructeur van Nederland sticker) en lokale media aandacht!

Lees hier de actievoorwaarden