Vijf dagen lang de grootste radiofeestweek van het jaar met de Top 500 van het Foute Uur! Van maandag 19 t/m vrijdag 23 juni 2017 hoor je de 500 leukste, foute nummers op Q. Gekozen door jou.

Dit is de #Qtop500

Je hoort de Q-top 500 van het Foute Uur elke dag van 09.00 tot 18.00 uur, en daarna iedere avond een terugblik, tot na middernacht. Bekijk hier de lijst om alle nummers te volgen. Old school printen? Download dan hier de pdf.

Deel ook jouw herinneringen met #Qtop500 of stuur ze door via de Qmusic app en misschien hoor je jouw bericht wel op de radio.

Tickets Foute Party

Zoals ieder jaar sluiten we de Top 500 af met de Foute Party. Vrijdag én zaterdag komen in totaal 40.000 liefhebbers van het Foute Uur in de Brabanthallen voor het leukste feest van het jaar. Met optredens van o.a. Mental Theo, Jamai en Paul Elstak (afgelopen 2 jaar nummer 1 in de lijst!). En natuurlijk de dj's van Qmusic

Zien wij jou dit jaar ook op de Foute Party? Scoor dan snel je tickets! De zaterdag is compleet uitverkocht maar voor de vrijdag scoor je je hier de allerlaatste tickets.

Maar er is meer! Luister deze week naar de Top 500 op Qmusic, daar maak je namelijk kans op tickets voor de Foute Party.