• Maak kans op een Straat Oudejaarsloten met kans op €30 miljoen, belastingvrij!
  • Actie van dinsdag 27 december t/m zaterdag 31 december
  • Hoor jij Frida de Husky? App dan FRIDA in de Q-app
  • Wil je weten hoe Frida klinkt? Klik hier

Frekkel, Freddie, Frummel, Fritsie speelden afgelopen jaren de hoofdrol in de commercial van de Staatsloterij en om deze traditie in stand te houden introduceren zij dit jaar: Frida de Husky! Hoor jij de Frida de Husky voorbij komen? Bel dan met de studio en maak kans op een Straat Oudejaarsloten en daarmee kans op de Hoofdprijs van €30 miljoen. Dan sluit je het jaar pas met vuurwerk af!

SPEEL MEE

Hoor jij Frida de Husky tussen 07:00 en 19:00 uur (zaterdag tot 18:00 uur) op de radio? App dan FRIDA in de Q-app. Kom je in de uitzending? Dan win je een Straat Oudejaarsloten voor de Oudejaarstrekking van 31 december 2022. Met een Straat heb je altijd prijs! Dit zijn 10 loten met de eindcijfers 0 t/m 9. Je maakt daarmee kans op de Hoofdprijs van €30 miljoen, belastingvrij.

Nóg meer kans maken op die Hoofdprijs? Vul dan onderaan deze pagina jouw gegevens in en wie weet win je een Straat Oudejaarsloten.

Let op: minimumleeftijd is 18 jaar.

De Q-dj's lezen alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen. 

Klik hier voor de actievoorwaarden