Over iets meer dan twee maanden is het zover: de Foute Party 2023! Vrijdag 23 en zaterdag 24 juni nemen wij samen met jullie de Brabanthallen in Den Bosch weer over om een feestje te bouwen als nooit te voren. Uiteraard geen feestje, zonder artiesten! Lees hier welke namen we hebben toegevoegd aan de line-up.

Net bevestigd

Donnie

Donnie kennen we natuurlijk allemaal van zijn hits 'Bieber van de Kroeg' samen met Mart Hoogkamer, 'Der Af' met o.a. Kris Kross Amsterdam en 'Vanavond' met Tino Martin. Feestje vanaf minuut één gegarandeerd dus!

Kris Kross Amsterdam

Kris Kross Amsterdam mag natuurlijk niet ontbreken in het lijstje. Naast bovenstaande hits samen met Donnie zijn zij verantwoordelijke voor toffe mashups die dikke hits werden.

Paul Elstak

Last but not least: the one and only Paul Elstak. Hij is niet weg te denken bij de Foute Party en denk je aan 'Rainbow in the Sky' denk je aan de Foute 1500.


Complete line-up

Eerder werden Snollebollekes, Belle Perez en Jan Biggel al bevestigd. Check hieronder de complete line-up. Uiteraard zijn ook alle Q-dj's aanwezig om er samen met jou een avond om nooit meer te vergeten van te maken.

- Snollebollekes
- Belle Perez
- Kris Kross Amsterdam
- Donnie
- Paul Elstak
- Jan Biggel

...en uiteraard al onze Qmusic-dj’s!


Koop nu je kaarten

Zet vrijdag 23 of zaterdag 24 juni in de agenda, trommel al je vrienden op en scoor snel je tickets voor de Foute Party 2023.