Vorige week heeft de zangeres nog last minute haar concertreeks in Las Vegas afgezegd, nu heeft Adele ook haar optreden bij de BRIT Awards afgezegd. De organisatie van de awardshow zit nu met een groot probleem, meldt The Sun.

BRIT Awards

De zangeres zou op volgende week dinsdag op 8 februari acte de présence geven bij de BRIT Awards. Dit is de belangrijkste prijsuitreiking in de Britse muziekindustrie. De zangeres zou voor het eerst sinds vijf jaar optreden. De organisators van het evenement, dat plaatsvindt in de Londense O2 Arena, hebben volgens bronnen dagelijks contact met het team van Adele om te kijken of er wellicht iets via een videoverbinding gedaan kan worden. "Ze willen haar er hoe dan ook bij betrekken, ook al is het niet in levende lijve. Natuurlijk baalt de organisatie als een stekker, maar wat doe je eraan als iemand 'nee' zegt? Buiten het feit dat er een vervanger qua entertainment gevonden moet worden, moet er ook gezocht worden naar iemand die eventuele prijzen voor haar in ontvangst kan nemen mocht ze in de prijzen vallen."


Coronavirus

Volgens Adele konden haar concerten in Las Vegas geen doorgang vinden omdat de helft van haar team geveld is door het coronavirus en ze daardoor niet de show kon bieden die haar fans verdienen. Volgens anderen zou de zangeres niet tevreden zijn over bepaalde punten in haar show en zou ze problemen hebben met haar vriend Rich Paul, waardoor het geheel te emotioneel voor haar werd en ze zich niet meer kon focussen op haar shows.

Foto: Getty Images