Zo eens in de zoveel tijd laat ze van zichzelf horen. Adele leeft de afgelopen jaren 'onder de radar'. Maar een ding was te zien op de foto's die van haar opdoken: ze was enorm afgevallen. Na vijf maanden social media-stilte plaatste de Britse zangeres een foto op haar Instagram naar aanleiding van haar 32e verjaardag en toonde voor het eerst zelf het resultaat!

Zelf schrijft ze niets over haar nieuwe look. Wel haalt ze de coronacrisis aan. "Bedankt voor alle liefde op mijn verjaardag. Ik hoop dat jullie veilig en gezond blijven in deze gekke tijd. Ik wil al onze eerste hulpverleners en degenen met een cruciaal beroep bedanken, die ons beschermen terwijl zij hun leven riskeren! Jullie zijn echt engelen."

De foto is niet onopgemerkt gebleven en zorgde voor een golf aan reacties. Fans raken niet uitgepraat over Adele's nieuwe look. Maar op welke manier Adele is afgevallen is onbekend. De stress rond de breuk met Simon Konecki (vader van haar zoon Angelo James) zou daar zeker in rol hebben gespeeld.

Foto: EPA