• Vanaf 6 december lekker veel kerstmuziek
  • Meld je aan voor de Q-christmas tour
  • We sluiten af met Fout & Nieuw

Geef toe: dit is toch de beste tijd van het jaar?! Overal kerstborrels, lekker veel eten en de hele dag guilty kerstpleasures op je radio. Qmusic doet er dit jaar nog een schepje bovenop!

Q-christmas

We wachten netjes tot de Sint weer terug is naar Spanje, maar daarna barst het los! Vanaf 6 december staat Qmusic in het teken van de feestdagen. Dat zie, hoor en voel je overal! Je hoort extra vaak jouw favoriete guilty kerstpleasures om alvast goed in de sfeer te komen! En kan je echt geen genoeg krijgen van Chris Rea, Mariah Carey en Wham!? Check dan snel het Q-christmas themakanaal, want hier hoor je 24/7 non-stop alle kersthits. Je vindt 'm op onze website en in de Qmusic app.

Q-christmas tour

Was jouw beste vriend vorig jaar niet bij het kerstdiner omdat hij zijn vlucht miste? Of misschien je buurvrouw, omdat ze zoveel pakketjes voor je aanneemt? Of die ene collega die veel werk van je heeft overgenomen toen jij er even geen tijd voor had? Kortom, wie wil jij verrassen en een onvergetelijke kerst bezorgen?! Meld je hier aan en wie weet zitten jij én degene die je opgeeft binnenkort wel in de Q-christmas bus!

Fout & Nieuw

Na kerst bouwen we de spanning op naar het vetste feestje van het jaar: Oud & Nieuw. Vanaf zaterdag 28 december hoor je de Q-top 500 van het Foute Uur. Pak jij alvast het confettikanon uit de kast?