• De Q-christmas tour is afgelopen
  • Van 16 t/m 20 december 2019
  • Check hieronder de aftervideo

It's beginning to look a lot like... Christmas! Een heerlijke periode vol sfeervolle muziek, (hysterische) kerstversiering en gezelligheid. Ook Qmusic staat de hele maand in het teken van kerst. Natuurlijk hoor je op de radio extra veel kerstmuziek, maar we doen daarnaast nog iets heel bijzonders. 

Dit was de Q-christmas tour!


Door het land

Onze Q-dj's Menno Barreveld, Wim van Helden en Domien Verschuuren rijden deze week door heel Nederland met de Q-christmas bus. Onderweg naar een bijzondere locatie verrassen zij luisteraars. De bus vertrekt 's ochtends bij Mattie & Marieke en Menno, Wim en Domien pikken door heel Nederland passagiers op. Aan het eind van de dag wordt iedereen in de bus getrakteerd op een luxe kerstdiner en een optreden van een artiest. De artiesten zijn (in willekeurige volgorde): Rolf Sanchez, Emma Heesters, Maan, Suzan & Freek, Nielson en Davina Michelle.

Kerstcadeaus

Kerstkado-Ho-Ho! Niet alleen de passagiers in de Q-christmas bus vallen deze week in de prijzen, ook jij maakt kans op cadeaus. In de Qmusic app vind je onderin een kado-icoontje. Iedere dag kies je een stoelnummer. Correspondeert dat nummer met het busstoelnummer waar een kado onder verstopt ligt in de échte bus, win je een VVV Cadeaukaart ter waarde van €150,-! 

All I Want For Christmas Is Q

De hele maand december dompelen we onszelf onder in kerst. Op de radio hoor je extra vaak de allerbeste kersthits én we sluiten het jaar af met de Q-top 500 van het Foute Uur. En kan je écht geen genoeg krijgen van kerstmuziek? Check dan snel het Q-christmas themakanaal op de site en in de Qmusic app!

Hier vind je de actievoorwaarden.