Optredens zijn gecanceld, festivals worden afgelast en het schieten van een nieuwe videoclip gaat niet door. Billie Eilish zit, naast de vele andere artiesten, daarom thuis. Gelukkig heeft ze zich nog geen moment verveelt en vertelt ze wat haar nu bezighoudt.

Billie Eilish verveelt zich niet

Of Billie Eilish zich al verveelt nu haar agenda leeg is? Integendeel! "Ik heb het prima naar mijn zin in mijn eentje. Het is denk voor het eerst sinds ik twaalf jaar oud was dat ik zo lang niks te doen had" vertelt de zangeres, bekend van haar megahit 'bad guy' in een podcast met van Electronic Beats. Gelukkig is de 18-jarige Billie niet helemaal alleen. Ze past namelijk op twee puppy's. Ze vertelt dat ze haar vrienden enorm mist, maar zodra ontmoeten we weer naar buiten mogen gelukkig en dankbaar zullen zijn. 

Billie Eilish liet gelukkig onlangs haar stem nog wel horen vanuit haar woonkamer. Dit deed ze tijdens het iHeart Living Room Concert for America. Een benefietconcert waar onder andere Camila Cabello en Sam Smith hielpen geld op te halen voor de strijd tegen het coronacrisis in Amerika. Klik hier op de concerten terug te kijken.

Bron: AFP