Afgelopen zaterdag heeft Bruno Mars een speciale fan in het zonnetje gezet tijdens zijn concert. De 11-jarige Zumyah Thorpe verloor haar zwangere moeder en twee zusjes bij een aanrijding door een dronken automobilist. Zumyah hield ernstige verwondingen en hersenschade over aan het ongeluk, maar de muziek van Bruno Mars heeft haar herstel bevorderd.

Tijdens haar tijd in het ziekenhuis draaiden de verplegers constant de muziek van Bruno Mars omdat Zumyah een groot fan van hem is. Het feit dat zij alle nummers woord voor woord wist te herkennen heeft haar herstel serieus bevorderd, zo is de fan nu weer in staat om te kunnen praten.

Bruno Mars besloot het meisje daarom eens goed te verwennen. Naast een persoonlijke ontmoeting, een gesigneerde gitaar, jack, pet en gesigneerde goodies werd er als klap op de vuurpijl een serenade aan haar opgedragen met haar favoriete nummer, 'Just The Way You Are'.

Zumyah Thorpe heeft tot op de dag van vandaag nog steeds een glimlach van oor tot oor. Bekijk de ontroerende beelden hierboven!