Een ding is zeker: Katy Perry is niet bang voor de kapper. In de 10's heeft Katy heel wat verschillende dingen met haar lokken gedaan. Hieronder zie je het resultaat van al die bezoekjes aan de kapper. En geloof ons, dat zijn er veel geweest.

1. Laten we vooral bij het begin beginnen. In 2010 was dit hoe Katy door het leven ging. Dit was in de periode van de singles 'Teenage Dream' en 'California Gurls'.

Al wel lang geleden dus, maar toen had de zangeres nog lange, zwarte lokken én een pony.

2. Noem ons watjes, maar wij vinden het mega spannend om je haar in een totaal andere kleur te verven. Geen idee of Katy dat ook vond, maar ze deed het toch maar mooi. Wat toch wel tof is, geef toe.

Ze ging voor de kleur oranje, waardoor ze vrijwillig een ginger werd. En terecht vinden we, want het staat prima. Toch?

3. Zoooo, wat dachten jullie van roze dan? Dit is de look die Katy had in 2011.

Voor sommigen is deze kleur wat te heftig, wat we snappen. Toch hebben wij wel een goed woordje over voor chicks die het gewoon doen.

4. Oké, waarschijnlijk vindt Katy het niet spannend om te experimenteren met wat nieuwe haarkleuren. Ze maakte de overstap naar de kleur blauw.

De kans is dik aanwezig dat je je eigen kapsels inmiddels maar saai vindt. Houd vol, houd vast, want we zijn nog maar bij nummer 4..


5. En toen zeI Katy tegen haar kapper: "Goh, doe mij maar de kleuren blauw en paars." En zo geschiedde.

Dit is Katy's kapsel in 2012. Natuurlijk ben je vrij om er het jouwe van te vinden.

6. Het lijkt even gedaan met alle kleurrijke kapsels. Of misschien was de verf bij haar kapper inmiddels op, wie zal het zeggen ;)

Katy ging terug naar zwart, en besloot gelijk om voor een bob te gaan. Wat, eerlijk is eerlijk, heel mooi staat.

7. Ja, Katy deed het echt even rustig aan rond 2014. Eigenlijk zien we geen veranderingen, behalve dan dat ze haar kapsel wat langer is. Schudt die haren maar los, Katy!

8. Voor het geval je jezelf afvraagt hoeveel kleuren er nog voorbij gaan komen: dit is de laatste in dit rijtje. In 2014 kleurde de haren van Katy groen.

9. Dit kapsel van Katy valt bijzonder goed in de categorie: 'het is wel leuk bij een ander maar voor mezelf vind ik het niks'.

Hoewel het merendeel van de meiden hun bos haar niet zou afknippen voor dit kapsel, komt Katy er nog erg goed mee weg vinden wij.

10. Van kort naar nog korter. Toegegeven: dat gemillimeterde haar is misschien even wennen. Sommige mensen maakten de vergelijking met het kapsel van Justin Bieber, maar dit vinden wij een beetje onaardig en ook niet kloppen. Ondanks haar korte koppie is de zangeres nog steeds op en top classy.
Check ook