Vrijdag 20 oktober is een mooie dag voor... nieuwe muziek! Dat is althans wat heel wat artiesten gedacht moeten hebben, de wereld is vandaag namelijk een flink aantal hitjes rijker geworden. We stellen ze aan je voor:

Liam Payne - 'Bedroom Floor'
'Strip That Down', 'Get Low' en nu 'Bedroom Floor'... We weten niet precies wat Liam Payne ons met deze songtitels duidelijk wil maken, maar klagen doen we zeker niet.


'Bedroom Floor' is de derde solo single voor het One Direction-lid maar over wanneer zijn solo debuutalbum verschijnt houdt Liam zijn lippen nog stijf op elkaar.

Rita Ora - 'Anywhere'
Volgende maand host Rita Ora de MTV EMA, mooi moment om daarvoor dus nog even een nieuwe single uit te brengen! 

Grote kans dat zij haar nieuwe track 'Anywhere' ten gehore gaat brengen op het podium van de award show, tot die tijd kunnen we er gelukkig van genieten op Spotify:


Kygo - 'Kids In Love'
Kygo is on a roll! Zijn track 'Stargazing' is een dikke hit aan het worden, maar de dj doet er gewoon nog een schepje bovenop. Vanaf vandaag gaat hij de Q25 ook proberen te bestormen met 'Kids In Love':


Maroon 5 ft. ASAP Rocky - 'Whiskey'
We wachten in spanning op het album Red Pill Blues van Maroon 5, wat op 3 november uit komt. Gelukkig licht de band al een klein tipje van de sluier op met de track 'Whiskey':Lucas & Steve & Firebeatz ft. Little Giants - 'Keep Your Head Up'
Het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve gaat als een malle! Voor hun nieuwste nummer zijn ze zelfs de landgrenzen overgegaan, het is namelijk een samenwerking met de Engelse groep Little Giants:


Taylor Swift - 'Gorgeous' 
Taylor heeft door dat haar fans erg ongeduldig zijn. Met het droppen van 'Look What You Made Me Do' werd duidelijk dat er eindelijk een nieuw album aankomt van Taytay, maar helaas wel pas op 10 november.

Om ons toch een beetje gerust te stellen onthult ze vandaag alvast een nummer van het album, 'Gorgeous'. Pas op! Na het beluisteren wil je nóg liever dat het alvast 10 november is:


En in het kader baas boven baas, Niall Horan dropt vandaag zijn hele album! Check 'm hier.

Flicker is out now !

Een bericht gedeeld door Niall Horan (@niallhoran) op