Artiesten zijn net mensen, wordt vaker met een knipoog gezegd. Nu er wereldwijd maatregelen worden genomen tegen het coronavirus, is dat natuurlijk ook van belang voor de sterren. Maar wie hebben zichzelf (preventief) in quarantaine geplaatst?

Lady Gaga

Na overleg met haar dokters, heeft Lady Gaga besloten om in zelfquarantaine te gaan. Ook zij vermijdt contact met mensen ouder dan 65 jaar, wat inhoudt dat ze haar grootouders niet kan bezoeken. Gelukkig krijgt ze gezelschap van haar hondjes!

Lizzo

Lizzo pakt het op een andere manier aan. In een IGTV van bijna 30 minuten lang, mediteert ze samen met haar volgers vanuit huis. Op deze manier hoopt ze iedereen op een manier beter te maken, of zich beter te laten voelen. Kun jij wel wat Lizzo meditatie gebruiken? Kijk dan vooral verder!

Cardi B

De rapper heeft niet onder stoelen of banken gestoken dat ze best bang was voor het virus. Dat bleek wel uit deze Instagram video:

Het internet zou het internet niet zijn, als ze hier een toepasselijke remix van zouden maken.

En met haar Instagram video's bereikt ze niet alleen haar fans, maar ook China! 

Dit bericht bekijken op Instagram
BITCH I DEAD DONE MADE IT IN THE CHINESE NEWS !
Een bericht gedeeld door Cardib (@iamcardib) op

Afsluitend met de wijze woorden: "Spread the word, not the germs".

Miley Cyrus

Miley zit ook in zelfquarantaine en wijst haar volgers er op hilarische manier op hoe ze met het coronavirus moeten omgaan. Ze plaatst namelijk oude Hannah Montana (programma waar zij de hoofdrol in speelde) fragmenten waarin ze haar volgers attendeert op adviezen. 

'Ga niet hamsteren'

'Zorg dat je je handen regelmatig wast en spullen schoonhoudt'

'Geen handen schudden'

Dit bericht bekijken op Instagram
Social Fucking Distancing. #HannahAlwaysKnowsBest
Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

Hannah Montana weet wel raad met het corona virus dus! ;-)

Foto: Instagram @ladygaga