Wat. Een. Trip. Donderdag 11 januari vertrok er een bus met 60 luisteraars en een aantal Q-dj's richting het besneeuwde Zell Am See, om daar een paar bijzondere dagen te beleven.

Want niet alleen gingen zij op een te gekke wintersportvakantie, tussendoor werden zij ook nog getrakteerd op optredens van OG3NE, Jax Jones én Gavin James en werd het entertainment verzorgd door onze eigen Q-dj's Joep, Menno, Kai, Joost & Hila. 

Helaas komt er aan elke reis een einde maar... Gelukkig hebben we de foto's nog!

Fotoverslag Q-hotel in de sneeuw


De Antons tegen de Heidi's
Deze week was natuurlijk nooit zo geslaagd geweest zonder de te gekke groep luisteraars. Op de eerste dag kregen zij tijdens de lunch gelijk een pittige quiz voor de kiezen.

Onder leiding van Joep en Marieke Elsinga (die gezellig mee was als verslaggever voor RTL Boulevard), werd de groep gesplitst voor de Antons tegen de Heidi's quiz.

En de winst ging naar de...

Drie te gekke optredens

Zelfs als je niet van skieën houdt is het Q-hotel the place to be. Bij het reisgezelschap voegden zich dit weekend namelijk de zusjes OG3NE, dj Jax Jones en singer-songwriter Gavin James.

De meiden van OG3NE wisten met hun eigen hits als 'Magic' en 'But I Do' de bevroren voetjes goed te ontdooien. Maar ook covers van o.a. Ed Sheeran en Emeli Sandé zorgden voor een hoog meezinggehalte.

Jax Jones zorgde ervoor dat iedereen nog lang niet naar bed wilde en er tot in de late uurtjes gedanst werd.

Een romantischere setting dan tijdens het optreden van Gavin James is bijna niet voor te stellen: Kampvuurtje met witte bergen op de achtergrond en de prachtige stem van Gavin tijdens hits als 'Book of Love' en 'Hearts on Fire'. HARTJE!

Aprés-ski
Zoals het tijdens een goede wintersport hoort, was de aprés-ski minstens zo belangrijk!Kersverse Joost tegen Hila
Herinner je je de videoserie van Joost tegen Hila vorig jaar in de sneeuw nog? Goed nieuws, er komt een nieuwe serie vanuit de sneeuw aan!

Houd Qmusic.nl in de gaten voor de eerste aflevering, want als we de foto's mogen geloven belooft het weer hilarisch te worden. 

Toplocatie
En dit alles vond ook nog eens plaats met een uitzicht to die for! Wat wil je nog meer? 

Iedereen bedankt voor een te gekke week Q-hotel in de Sneeuw!
Zien we jou volgend jaar in de sneeuw?