Q-music is net als iedereen geraakt door de heftige nieuwsberichten rondom de natuurramp in de Filipijnen. Om geld in te zamelen voor Giro 555 veilen we voor één keer het Foute Uur van dinsdag 19 november.

De veiling is reeds gestart en stopt op maandag 18 november om exact vijf uur vijf en vijftig (17.55 uur). De hoogste bieder zal persoonlijk gebeld worden door Q-dj's Jeroen van Inkel en Eva Koreman. Is het hoogste bod van jou? Dan mag jij of je bedrijf dus bepalen wat er dinsdag in het Foute Uur te horen is.

Het hoogste (en winnende) bod zal overgemaakt worden aan Giro 555. Klik hier om een bod uit te brengen op het Foute Uur!

Q in actie voor Giro 555

Maandag voert Q-music net als alle andere radio- en tv-zenders actie om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de tyfoon in de Filipijnen. Gedurende de hele dag zullen we vanuit de Q-studio schakelen met Q-verslaggevers in het Instituut Beeld & Geluid in Hilversum. Zelf doneren? Bel dan gratis 0800-1112.

Bied op het Foute Uur

Wil jij voor een keer de baas zijn over het Foute Uur van 9 tot 10? Doe hier een bod en de opbrengst van het winnende bod gaat naar Giro 555.