Je hoeft niet meer lang te wachten voordat de Foute Party voor de deur staat. Over precies één week begint het grootste Foute feest in de Brabanthallen. We hebben een kleine checklist voor je gemaakt:

1. Tickets: besteld, uitgeprint en klaarliggen? Scoor hier snel nog je tickets!
2. Zin: dat is natuurlijk niet zo moeilijk! ;-)
3. Foutfit: 
o jee! Heb jij al een Foutfit? Zo niet, we hebben iets voor je!

Inspiratie halen we natuurlijk van de celebrities die altijd voor spraakmakende outfits zorgen. En dit keer in de categorie: Fout!

All time classic: Sandy uit Grease!

Grote kans dat je wel een lookalike van jezelf (en Sandy) tegen het lijf loopt op de Foute Party. Maar zeg nou zelf: het is Fantastisch Fout!


Hét perfecte duo: Luigi & Mario!

Ben je met jouw beste vriend(in) aan het twijfelen over je Foutfit? Luigi & Mario doen het altijd goed!

Omdat je helemaal 'on' staat voor de Foute Party!

Ga je vrijdag of zaterdag naar de Foute Party? Of misschien wel allebei! Zorg dat je helemaal 'on' staat voor een fantastisch Fout feest!

"O Ken... please save me!"

Fouter dan Barbie en Ken krijgen we het niet. Vergeet geen open verpakking te maken, zodat je wel jouw drankjes vasthouden. Erg belangrijk! ;-) 

Een beetje nep is oké!

Op de Foute Party mag je álles doen en iedereen zijn die je wilt zijn. Dus ja, waarom ook niet een beetje nep? Bereid je maar voor op complimentjes!


Of, neem je favoriete snack mee!

Vergeet je niet te eten op de Foute Party? Je kunt ook gewoon net zoals Katy Perry heel gemakkelijk je eigen snack zijn!


Jij bent de superheld op de Foute Party!

Last but not least, jij bent de superheld op vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni. Samen met jouw vrienden ben je de Power Rangers, of alleen ben je Wonder Woman, álles mag!

We zien je snel op de Foute Party!