Een nieuwe naam is woensdagochtend toegevoegd aan de line-up van de Qmusic Foute Party: Gebroeders Ko.

De broers Ton en Gerard Koopmans hebben hun sporen in de foute muziek ruimschoots verdiend. Je kent ze van nummers uit het Foute Uur als 'Toeter Op Mijn Waterscooter', 'Boten Anna' en 'Schatje Mag Ik Je Foto?'.

De Gebroeders Ko waren te gast bij Mattie & Marieke om hun nieuwste carnavalskraker ten gehore te brengen. En toen maakten ze direct bekend op te treden op de Foute Party van Qmusic. Die op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni in de Brabanthallen in Den Bosch.

Tickets

Heb jij al kaarten voor de Foute Party? Bestel ze nu (voordat het te laat is!):

KOOP HIER JOUW TICKETS


Dit is de Foute Party

Ben je nog nooit op de Foute Party geweest? Dan hier even een korte introductie: Je kent het Foute Uur van Qmusic vast wel. Nou dat is maar een uurtje, de Foute Party is een hele avond (en nacht als je wilt) lang uit je dak gaan op de beste foute nummers. Samen met duizenden andere fans van het Foute Uur. Op één plek: de Brabanthallen in Den Bosch.

De dj's van Qmusic zijn er allemaal en draaien de leukste hits uit de Q-top 500 van het Foute Uur. Daarnaast zijn er optredens van Snollebollekes, Paul Elstak, Atomic Kitten en... de Gebroeders Ko! Check het filmpje voor een sfeerimpressie:


En? Zien we je vrijdag 26 of zaterdag 27 juni in Den Bosch? Meer informatie vind je hier.