In september gingen de geruchten al: Justin Timberlake zou voor de tweede keer vader zijn geworden. Justins voormalige *NSYNC maatje Lance Bass bevestigde dit. Maar het werd nooit officieel bevestigd door Justin of zijn vrouw Jessica Biel. Tot nu.

De 39-jarige zanger bevestigde de komst van hun tweede zoon afgelopen weekend in een interview met Ellen Degeneres. De jongste Timberlake-telg is afgelopen zomer geboren en heet Phineas. Vanwege het coronavirus en de bijbehorende quarantaine kon zijn vrouw Jessica haar zwangerschap in alle rust beleven, zonder lastiggevallen te worden door fotografen. 

Phineas

"We zijn ontzettend dankbaar dat dit prachtige jongetje in ons leven is en ik zal je zijn naam vertellen. Hij heet Phineas en hij is simpelweg fantastisch", vertelt hij. Ellen was een van de eerste personen die het stel vertelden over de zwangerschap, naast de directe familieleden."Phineas is zó lief, ook al slaapt niemand meer in huis. Dat geeft niet. We zijn dolgelukkig en heel erg dankbaar," aldus Justin.

Silas

In huize Timberlake rennen er dus binnenkort twee jongens rond. Het stel werd in 2015 voor het eerst ouders van zoontje Silas.

Bron: AFP