De afgelopen weken was er veel rumoer rond Justin Timberlake. Hij zou zijn vrouw Jessica Biel bedriegen met een collega en er verscheen een dubieuze video van de zanger. 

Na weken van roddels over zijn mogelijke misstap, komt Justin nu zelf naar buiten met een statement.

Hij geeft toe dat hij de zaak niet goed heeft ingeschat toen hij een paar weken geleden de hand vasthield van collega actrice Alisha Wainwright. Maar hij meldt ook dat er verder niets gebeurd is tussen hem en Alisha.

"Ik heb die avond te veel gedronken en heb spijt van mijn gedrag. Ik zou beter moeten weten. Dit is niet het voorbeeld dat ik wil zijn voor mijn zoon. Ik bied mijn excuses aan aan mijn geweldige vrouw en familie voor deze gênante situatie. Ik blijf erop focussen de beste vader en echtgenoot te zijn die ik kan. Nu was ik dat niet."

JT was in een bar in New Orleans waar hij samen met Alisha Wainwright werkt aan de film Palmer. Eerder deze week liet de actrice al weten dat er niets speelt tussen haar en de oud *NSYNC-zanger. Justin trouwde zeven jaar geleden met actrice Jessica Biel en samen hebben ze een zoon Silas van vier jaar oud. 

Foto: ANP Kippa