Het publiek van het Amerikaanse festival Coachella is afgelopen weekend verrast door Harry Styles. De headliner haalde namelijk een '90s ster op het podium!

"This lady taught me to sing"

Volgens de Amerikaanse site Variety was de 28-jarige zanger al ruim een uur bezig met zijn optreden toen hij vertelde over zijn jongere jaren waarin hij in de auto bij zijn ouders met de radio meezong. Een van die liedjes was 'Man! I Feel Like A Woman!' (1999) en op dat moment kwam Shania Twain het podium opgelopen. Samen met Harry zong de 56-jarige zangeres haar track. "This lady taught me to sing", zei hij. 

"Ik ben een beetje startstruck", gaf Shania toe aan het publiek van Coachella. "Ik ben natuurlijk fan van je en ik realiseer me dat jij nog maar een kind was toen ik dit nummer schreef. Het is een soort droom en tegelijk heel onwerkelijk om hier nu te zitten om dit lied samen met jou te zingen", zei Shania waarna het duo 'You're Still The One' (1997) zong.


Coachella

Het meerdaagse festival Coachella vond afgelopen weekend plaats in Indio, Californië. Aankomend weekend vindt het festival opnieuw plaats en staat Harry weer op het podium. Fans zijn online al druk aan het speculeren wie hij dit weekend als gast artiest meeneemt. 


Foto: Getty Images