• Hemelfoutdag: van 07:00 tot 00:00 uur het Foute Uur!
  • Koop hier je tickets voor de Foute Party 2019 (OP=OP!)

Juni is traditioneel Foute Maand bij Qmusic, met als hoogtepunt de Top 500 van het Foute Uur en natuurlijk de Foute Party! Om de Foute Maand goed af te trappen, dopen we Hemelvaartsdag om tot Hemelfoutdag. Dat betekent een hele dag lang het Foute Uur. Dat wordt weer ouderwets meezingen met foute muziek op je radio...

Hele dag Het Foute Uur

Normaal hoor je het Foute Uur iedere ochtend tussen 09:00 en 10:00, maar op Hemelvaartsdag gaat het feest op de radio de hele dag door. De hele dag ben jij in control, want zoals altijd kies jij via de Qmusic app het volgende liedje.

Foute Party

Zorg dat je voorpret nog groter wordt en bestel nu alvast je tickets voor de Foute Party op vrijdag 28 juni 2019! (zaterdag is al uitverkocht, dus laat het niet gebeuren dat je ook de vrijdag mist!)

Koop tickets Foute Party

Ben je nieuw hier en heb je geen idee wat de Foute Party is? Dit is zo'n feest waarvan mensen die voor het eerst komen na afloop zeggen: "Waarom was ik hier nog nooit eerder?!". En mensen die ieder jaar komen willen geen enkele editie meer missen. Sommige mensen komen zelfs twee dagen achter elkaar!

Okay, een filmpje zegt misschien nog veel meer:


Psst... en oja: Snollebollekes, Gerard Joling, Ch!pz, DJ Paul Elstak, Het Feestteam, Re-Play en Syb van der Ploeg komen ook. Sterker nog, ze staan op het podium om een onvergetelijk fout optreden te geven! Tickets regel je hier. Tot vrijdag 28 juni in Den Bosch!