In de keuken, op kantoor of in de slaapkamer: Het Geluid van Qmusic kan werkelijk óveral om je heen te horen zijn. Om jou te inspireren om overal goed op te letten, waren vandaag op verschillende bijzondere plaatsen in het land geheimzinnige 'personen' geluiden aan het opnemen.

In een fontein in Breda, op een lift bij station Utrecht Centraal en op een sup-board op de Hofvijver in Den Haag. Deze ochtend doken op verschillende plekken in het rood geklede 'poppen' met een microfoon van Qmusic op om geluiden op te nemen. Zat jij lekker te werken vanuit huis en had je nog niets meegekregen? Geen probleem. Gelukkig hebben we de foto's én video nog:

Rode pop met laarzen aan in de vijver van het Valkenbergpark in Breda.

Mannequin op een lift bij station Utrecht Centraal.

De 'persoon' op het sup-board in de Hofvijver.

Het trok veel bekijks vanaf de kade, helemaal toen de Koninklijke Marechaussee sommeerde om de 'persoon' op het sup-board uit het water te halen:

Speel mee met Het Geluid

Speel mee met het leukste en spannendste radiospel van Nederland: Het Geluid! Het concept is simpel: wij laten een alledaags geluid horen en jij moet raden wat het is. Kom je op de radio en heb je het fout? Dan wordt het prijzengeld met 100 euro aangevuld. Heb je het antwoord goed en raad jij Het Geluid van 2021? Dan ga je ervandoor met al het geld dat Het Geluid op dat moment waard is!

Ga snel naar de actiepagina van Het Geluid voor alle info.

Foto's: Qmusic/Marco Scheurink