Het is vrijdag, en dat betekent muziekdag! Vorige week kwam er een lading muziek uit van onder andere Liam Payne's 'Bedroom Floor', Taylor Swift met 'Gorgeous' en Lucas & Steve met 'Keep Your Head Up'.

Eén week later op de vrijdag (toevallig!) is er een tweede lading muziek binnengestroomd. Met dit keer in de spotlight Sam Smith, Kygo, Maroon 5 én Shawn Mendes!

The Thrill Of It All

Toen bekend werd gemaakt dat zijn album 3 november uitkwam, werden we al enthousiast. En nu is de dag daar! Hij zegt zelf dat het z'n meest persoonlijke album ever is, dus dat wordt genieten - en een beetje huilen.Maroon 5 is terug!

Na drie jaar stilte is het eindelijk zover, Maroon 5 komt met hun 6e album genaamd Red Pill Blues. Met samenwerkingen met SZA, Julia Michaels en Kendrick Lamar kan het natuurlijk niet mis!


Shawn Mendes gaat Unplugged

Op 8 september opende Shawn Mendes de televisieserie MTV Unplugged na jarenlange stilte. En het was gé-wél-dig! Mega groot pluspunt: er is een album van gemaakt. Bedankt, bedankt, bedankt Shawn!

Go get my #MTVUnplugged live album now!
Een bericht gedeeld door Shawn Mendes (@shawnmendes) opKygo is in love

Een album vól met samenwerkingen, dat is het nieuwe album van Kygo. Kids In Love heet het, en hij heeft daarom een tijdje geleden een persoonlijke boodschap voor je ingesproken:

#KidsInLove Out tomorrow!!?
Een bericht gedeeld door Kygo (@kygomusic) opWelk album is jouw favoriet?

De keuze is weer reuze op deze vrijdag. Maar dan de belangrijkste vraag: is het album van Sam Smith, Kygo, Shawn Mendes of juist Maroon 5 jouw favoriet? Laat het hier weten: