Ed Sheeran, John Legend, The Script, Jason Mraz, Emeli Sandé... ze hebben allemaal opgetreden in the Qube van Q-music. Maar mamasé, voor één keer deden we het compleet anders. Kristel, Karen en Josje, oftewel K3 kwamen naar Q-music voor een optreden in de kinderQube.

Voordat de meiden het podium in de rode kubus beklommen, waren ze nog even te gast in de studio bij Q-dj Joey. Hij vroeg ze hoe ze deze laatste periode voor hun afscheidstournee ingaan. "Ik ben heel blij dat we eindelijk met iedereen mochten delen dat we na 16 mooie jaren afscheid gaan nemen. Veel kinderen zijn verdrietig over het nieuws, maar we worden ook door allemaal lieve fans bedankt voor zestien mooie jaren. Het is super spannend om drie nieuwe meisjes te gaan kiezen uit de ruim 6.000 inschrijvingen, ik ben zo benieuwd of de juiste ertussen zit", aldus Kristel.

Karen kijkt uit naar de vrijheid die ze straks heeft: "Ik zal zo blij zijn als ik eindelijk mijn zoon op vrijdag eens van school kan halen. Nu zitten we in het weekend vaak in Nederland. Heerlijk om straks in het weekend samen thuis te zijn".

Bekijk hierboven alle beelden van K3.