Er wordt zoveel nieuwe muziek gemaakt dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Welke tracks mogen niet ontbreken aan je Spotify-lijst? En hoe vind je die?

Spotify-meester Jesper Hesseling is er als de kippen bij als het gaat om nieuwe muziek. Artiesten staan dan ook te springen om toegevoegd te worden aan zijn maandelijkse muzieklijst 'Monthly Hits'.

Elke eerste zaterdag van de maand zet hij bij Q-dj Kimberley Dekker één track in de spotlights. Dit is dé Spotify-track van november.

De Spotify track van deze maand

NF - 'Let You Down'

NF zijn de initialen van Nathan Feuerstein, een hiphopartiest en songwriter uit Amerika. En wat krijg je als je het meestal harde hiphop combineert met gevoelige lyrics? Een authentiek geluid, dat niet te vergelijken is met andere artiesten. Ook al wordt hij vaak in hetzelfde rijtje geplaatst als Eminem en Machine Gun Kelly.

In Let You Down is het motto 'less is more', en heeft NF de perfecte soundtrack voor een donkere herfstavond gecreëerd.


Luister voor de aller nieuwste Spotify beloftes naar Kimberley Dekker tussen 07.00 tot 09.00 uur, iedere eerste zaterdag van de maand. Onderstaand vind je de Spotify lijst met alle tracks die tot nu toe door Kimberley en Jesper zijn uitgekozen: