In 2009 namen we afscheid van één van de meest geliefde bands in Nederland: Krezip. Maar kan het zijn dat de groep binnenkort terugkeert?

Krezip brak in 2000 door met 'I Would Stay' en scoorde daarna nog hits als 'All My Life' en 'Sweet Goodbyes'. In 2009 ging de band uit elkaar om ieder aan hun solo-carrière te werken. Na de break-up had lead-zangeres Jacqueline Govaert het meeste succes. Zij scoorde  bijvoorbeeld een hit met Armin van Buuren: 'Never Say Never'.

Maar nu lijkt er iets te gebeuren rondom de band! Op hun website is namelijk een grote aftelklok te vinden, die aftelt naar half 8 maandagavond. Da's niet alles, er is namelijk ook een Instagram-account aangemaakt. Hoewel hier weinig tekst staat, kleurt deze wel geheel roze:


Wat heeft dit allemaal te betekenen? De geruchten gaan dat Krezip maandagavond gaat aankondigen dat ze terugkeren voor de 50e editie van het festival Pinkpop deze zomer. In 2009 had de band daar één van hun laatste optredens. 

Maar fans zijn er ook van overtuigd dat er na al deze moeite meer in zit dan één enkel optreden. Vooralsnog blijft het gissen, het antwoord krijgen we hopelijk vanavond om 19:30 uur!

Foto: ANP