Lady Gaga zal de afgelopen dagen flink in de stress gezeten hebben. In Los Angeles waren namelijk twee van haar drie honden gestolen tijdens het uitlaten.

Overval

Hondenuitlater Ryan Fischer liep op woensdagavond door Hollywood met Gaga's Franse bulldogs Koji, Gustav en Miss Asia door Hollywood. Plots stapten er  overvallers met een semi-automatisch wapen uit een auto en openden het vuur op Ryan. Ryan werd geraakt maar wist bulldog Miss Asia te beschermen. De andere twee bulldogs werden meegenomen. 

Lady Gaga zat zelf in Rome toen ze het nieuws hoorde en had een beloning van 500 duizend dollar uitgeloofd voor degene die haar honden terugbracht. Hondenuitlater Ryan ligt nog steeds in het ziekenhuis, maar zijn toestand is stabiel en verkeert niet in levensgevaar.


Koji en Gustav

Dit weekend kwam het nieuws naar buiten dat Koji en Gustav zijn teruggebracht. De politie in Los Angeles bevestigde dat een vrouw de Franse bulldogs heeft afgeleverd. Voor zover bekend zijn de twee overvallers nog steeds voortvluchtig. De vrouw die de honden terugbracht lijkt niets met de gewapende overval te maken hebben gehad. Hoe zij dan de honden terug kon brengen, is niet bekend. Lady Gaga heeft zelf ook nog niet gereageerd op het nieuws. 

Of de overvallers het specifiek hadden gemunt op de honden van de zangeres is niet duidelijk. Franse bulldogs zijn erg gewild en duur en worden daarom vaker gestolen, laat een politiebron weten.


Foto: AFP