Een tot tranen geroerde Britney Spears heeft Lady Gaga op Instagram bedankt voor haar steunbetuiging. Ze deelde een korte video over Lady Gaga.

Lady Gaga

Lady Gaga sprak met ET Canada over de kwestie rond het opgeheven curatorschap van Britneys vader. "De manier waarop ze werd behandeld was echt verkeerd", zei de zangeres toen ze over de rode loper liep voor de première van haar nieuwe film House Of Gucci. "De manier waarop vrouwen worden behandeld in de muziekindustrie is iets dat ik zou willen veranderen." 

Britney liet haar volgers op Instagram weten ontroerd te zijn door de lieve woorden van haar collega. Lady Gaga reageerde hier weer op in haar Instagram Stories. Ze schreef bij haar story dat ze Britney dapper vindt en prees haar ook omdat ze heeft laten zien dat vrouwen in de muziekindustrie voor zich op kunnen komen. 


Christina Aguilera

Gaga's vriendelijke woorden en Britneys reactie daarop stonden in schril contrast met hoe Britney reageerde op collega-popdiva Christina Aguilera. Die kreeg een veeg uit de pan omdat ze niets wilde zeggen over Britney toen ze door een journalist over de kwestie werd aangesproken. Britney plaatste een video van dat korte interview. In haar commentaar bij de video uitte ze kritiek op Christina.

Foto: Startraks Photo/Brunopress.nl