Met trots mogen wij jullie laten weten dat Marieke Elsinga terugkeert als vaste dj bij Qmusic!

Marieke zal vanaf dit najaar de ochtendshow op zich gaan nemen, samen met Mattie. Zendermanager Dave Minneboo is verheugd met de komst van Marieke: “Marieke is niet alleen een sterke televisiepersoonlijkheid, maar ook iemand met een grote liefde en passie voor radiomaken. We zijn heel blij dat ze bij ons de ochtendshow gaat doen.”

En ook Marieke heeft er heel veel zin in: “Het radiomaken is altijd blijven kriebelen en ik vind het dus ook fantastisch dat ik mijn werk bij Qmusic kan combineren met mijn werk voor RTL. Ik heb heel veel zin om de show met Mattie te gaan maken, we hebben altijd al een goede klik gehad en wat is er nou leuker dan samen elke dag Nederland wakker maken?!”

Marieke begon in 2013 met radio maken bij Q, toen zij het Q-college won. In 2016 kreeg ze de kans om aan de slag te gaan bij RTL Late Night en later bij RTL Boulevard. Deze week tekende Marieke bij bij RTL. Naast de ochtendshow blijft Marieke dan ook gewoon televisie maken. 

Welkom terug bij de club Marieke!

Igmar & Fien

Igmar heeft eerder aangegeven een andere plek te ambiëren binnen de programmering. Hij krijgt zijn eigen programma in de vooravond. Dit geeft hem ook de ruimte om zijn online en tv ambities verder te ontplooien.

Fien gaat het nieuws verzorgen in de nieuwe middagshow met Domien. Binnenkort delen we de rest van de volledig geupdatete programmering met jullie!