Niemand minder dan Martin Garrix is toegevoegd aan de line-up van 'Qmusic presenteert: Samen Oranje', het koningsdagfestival dat op Qmusic te beluisteren is. Ook treden Ilse DeLange, Dotan, André Hazes Jr. en Racoon op, naast de namen die al eerder bekend werden. 

Martin Garrix maakt line-up compleet

De dj draait maar liefst een set van een half uur tijdens Qmusic presenteert: Samen Oranje. Met Ilse DeLange, Dotan, André Hazes Jr. en Racoon en alle eerder aangekondigde namen, is de line-up nu compleet voor een fantastisch koningsdagfestival in jouw tuin, woonkamer of balkon.

Samen Oranje

Op Koningsdag draaien bijna alle radiostations de hele dag alleen muziek van Nederlandse artiesten. De artiesten die eerder al aangekondigd waren, zijn Davina Michelle, Nielson, Miss Montreal, Di-rect, Suzan & Freek, Maan, Kraantje Pappie, Rolf Sanchez, Duncan Laurence en dj-duo Lucas & Steve. Voor kids is er ook wat leuks: Qmusic organiseert een muzikale vrijmarkt. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich opgeven voor een optreden op de radio. Tijdens het optreden wordt in de Qmusic-app met de pet rondgegaan. Luisteraars kunnen de deelnemers (gratis) een zakcentje geven voor hun optreden. Qmusic presenteert: Samen Oranje is onderdeel van het initiatief alle grote Nederlandse radiostations, om op Koningsdag de hele dag alleen muziek van Nederlandse producten te draaien.

Bron: EPA