Vorig jaar stapten ze in het huwelijksbootje, maar Miley Cyrus en Liam Hemsworth hebben besloten om uit elkaar te gaan. De geruchten rond een eventuele scheiding begonnen volgens People Magazine zaterdag. Toen plaatste de zangeres een foto van zichzelf op Instagram zonder trouwring.

Dit bericht bekijken op Instagram
Mute me if you don’t want SPAMMED
Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

Niet veel later liet Miley's management aan People weten dat Liam en Miley besloten hadden om uit elkaar te gaan. "Almaar ontwikkelend, veranderend als partners en als individuen, hebben ze besloten dat het het beste is om op zichzelf en hun carrières te focussen. Ze blijven toegewijde ouders voor de huisdieren die ze samen hebben, maar slaan liefdevol hun eigen pad in."

Eerder deze maand vertelde Miley nog aan het tijdschrift Elle dat zij niet in het stereotype van een getrouwde vrouw past. "Ik denk dat veel mensen zich verbazen over het feit dat ik getrouwd ben. Maar mijn relatie is uniek."

Dit bericht bekijken op Instagram
My Valentine every single day ❤️ @liamhemsworth
Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

Het stel ontmoetten elkaar alweer tien jaar geleden op de set van de film The Last Song (2009). In 2012 verloofden ze zich, maar een jaar later besloten ze uit elkaar te gaan. Toch kwamen ze in 2015 weer bij elkaar om de relatie opnieuw een kans te geven. 

Dit bericht bekijken op Instagram
Throwing it WAY back... what a 'blur.' #TBT
Een bericht gedeeld door Liam Hemsworth (@liamhemsworth) op

Foto: AFP