Miley Cyrus is druk met haar backyard sessions, waarin ze in een eenhoorn-onesie verschillende nummers zingt. Eerder al kwam Ariana Grande op visite en zongen de twee samen een cover van het mooie 'Don't Dream It's Over'.

In de nieuwe video zingt Miley Cyrus een eigen geschreven nummer voor haar onlangs overleden blowfish Pablow. Halverwege breekt de dierenliefhebber in tranen uit. Ze begint te zingen over hoe ze nooit had gedacht van iets te kunnen houden wat ze nooit aan kon raken. Ze heeft er ook spijt van hem in gevangenschap te hebben gehouden, maar geeft toe dat ze hem alleen maar wilde beschermen.


Some of you may remember a few months ago my dear blow fish Pablow past away. I wrote this song for him...He made me so happy and I miss him everyday.... But now he is with Floyd and Melanie's sweet Sadie

Posted by Miley Cyrus on Monday, May 18, 2015

De Backyard Sessions zijn gestart voor het goede doel van Miley Cyrus: Happy Hippie Foundation. De organisatie zet zich in voor jeugd die achtergesteld zijn. Iedere video heeft een link naar een pagina waar mensen een donatie kunnen doen.