Blijf met Music Monday op de hoogte van de lekkerste en fijnste hits van dit moment! Iedere maandag zetten we de nieuwe muziek op de playlist van Qmusic voor je op een rij. Hierbij die van week 30 (2016)!

Volg Qmusic ook op Spotify! Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste Qmusic Hits.

Charlie Puth & Selena Gomez - 'We Don't Talk Anymore'

Na zijn duet met Meghan Trainor werkt Charlie Puth opnieuw met een dame samen. 'We Don't Talk Anymore' is gekozen als derde single van zijn album, een nummer dat hij schreef tijdens een trip door Japan en de Filipijnen.

Toen Charlie naar het eindresultaat luisterde had hij een gevoel dat de stem van Selena Gomez mooi in het nummer zou passen. Hij nodigde de popster thuis uit, liet haar de track horen en Selena zong haar vocalen in zijn kledingkast in.


Major Lazer & Justin Bieber & MØ - 'Cold Water'

De Amerikaanse dj Diplo werkt opnieuw samen met Justin Bieber. Vorig jaar voor zijn project Jack Ü (met 'What Do Ü Mean' als resultaat), dit jaar voor zijn andere project: Major Lazer. Hij vroeg ook zangeres MØ; die te horen was op 'Lean On', de zomerhit van 2015.

En klinkt de gitaarsound je bekend? Dat kan kloppen! Daar zijn Ed Sheeran en producer Benny Blanco namelijk verantwoordelijk voor, die ook Justins hit 'Love Yourself' fabriceerden. Wordt dit dé (na)zomerhit? Wij denken van wel:


Jonas Blue & JP Cooper - 'Perfect Strangers'

De zomer begon vroeg dit jaar toen de Britse dj Jonas Blue de klassieker 'Fast Car' in een nieuw jasje stak. Zijn volgende single staat nu klaas: 'Perfect Strangers'.

Jonas rekent Felix Jaehn, Lost Frequencies en Kygo tot zijn inspiratiebronnen, en die tropical house sound is precies wat je terug hoort in deze track. De vocalen zijn van JP Cooper, een singer-songwriter uit Manchester.


Sak Noel & Salvi & Sean Paul - 'Trumpets'

''All day, all night... what the fuck?"... herinner je 'Loca People' nog? In 2011 scoort Sak Noel met een track een wereldhit. Na dit succes brengt de Spaanse dj verschillende nummers uit, maar het grote succes weet hij niet te herhalen.

Maar de nieuwe samenwerking met Salvi en, hoe kan het ook anders, mister Sean Paul zou dat weleens kunnen veranderen. 'Trumpets' is een nummer met weinig vocalen maar met heel veel... uhm... trompetten. Ga je niet met je billen shaken van de beats, dan zorgt de clip daar wel voor:


Meer?

Iedere week houden we je via Qmusic.nl van nieuwe muziek op de hoogte in Music Monday. Al deze tracks staan op onze playlist en ga je dus regelmatig voorbij horen komen op Qmusic. Volg ook Qmusic Hits op Spotify voor meer hits van dit moment.