Justin Bieber maakte onlangs bekend dat zijn Justice World Tour tijdelijk gestopt moet worden, doordat Justin ziek is. Nu heeft hij laten weten waarom dit zo is, en voorlopig ook nog zo zal blijven.

Syndroom van Ramsey-Hunt

Via Instagram laat hij weten het syndroom van Ramsey-Hunt te hebben. Door dit syndroom is zijn gezicht gedeeltelijk verlamd. Hij laat weten graag een update te willen geven over wat er allemaal gaande is. Het is een soort virus wat de zenuw in zijn oor en gezicht aanvalt. Hij kan hierdoor een van zijn ogen niet knipperen, kan niet glimlachen én kan zijn neusvleugel niet bewegen. Ook laat hij later nog weten dat het steeds moeilijker wordt om te eten, en dit is natuurlijk erg frustrerend zo zegt hij zelf.

Door deze reden kan Justin ook niet gaan optreden, hij zegt zelf dat het ook best serieus is, en de komende tijd even rust neemt. Wat er precies met de shows gaat gebeuren is nog niet bekend, het is vooral belangrijk dat hij zich eerst weer goed voelt.


Justice World Tour

Het is niet de eerste keer dat Justin zijn Justice World Tour moet stopzetten. Twee dagen na de start van zijn tour moest Justin al een tijdelijke pauze inlassen, dit omdat hij positief getest was op het corona virus. 

Foto: GettyImages