Justin Bieber trekt miljoenen uit om zijn tourcrew achttien maanden lang te voorzien van online therapie. Dat maakte de zanger bekend bij zijn tourcrew die bestaat uit ruim 250 mensen.

Ups en downs

"Als ik iets geleerd hebt door de jaren heen, dan is het wel dat we allemaal onze ups en downs hebben. En dat we allemaal soms hulp nodig hebben", vertelt Justin in een statement. "Dat ik nu in staat ben gratis therapie aan te bieden aan mijn tourfamilie is een zegening." Zijn Beliebers is hij ook niet vergeten. Zij kunnen de therapieservice van de crew ook een maand gratis uitproberen. De Canadese zanger trekt er zo'n 2,75 miljoen euro voor uit.

Verleden

Justin is zelf in het verleden ook open geweest over zijn psychische sores. Zo annuleerde hij vijf jaar geleden zijn tournee. "Ik wil dat mijn carrière overeind blijft, maar ook mijn gemoedstoestand, hart en ziel. Zodat ik de man kan zijn die ik wil zijn, de echtgenoot die ik uiteindelijk wil zijn en de vader die ik ook wil worden." Dat hij nu in staat is om gratis therapie aan te bieden aan zijn tourfamilie voelt voor hem als een "zegening". 


Foto's: Getty Images