Blijf met Music Monday op de hoogte van de lekkerste en fijnste hits van dit moment! Iedere maandag zetten we de nieuwe muziek op de playlist van Qmusic voor je op een rij. Hierbij die van week 29 (2016)!

Volg Qmusic ook op Spotify! Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste Qmusic Hits.

Katy Perry - 'Rise'

Qua muziek had Katy Perry al even niets van zich laten horen sinds haar laatste album Prism uit 2013. Vrijdag was daar geheel onverwacht de single 'Rise', dat als doel heeft om de wereld te verenigen. De timing kon niet beter; in een tijd vol aanslagen en geweld.

Volgens Katy is het nummer geen grote single van haar volgende album, maar moeten we het zien als een voorproefje. En die smaakt behoorlijk lekker! De Amerikaanse tv-zender NBC gaat het nummer gebruiken als theme song voor de Olympische Spelen in Rio, vandaar deze epische videoclip:

OneRepublic - 'Wherever I Go'

Net als bij Katy Perry, werd ook het geduld van OneRepublic fans op de proef gesteld. Frontman Ryan Tedder schreef de grootste hits voor o.a. Beyoncé, One Direction, Maroon 5 en Ariana Grande, maar leek zijn eigen band te vergeten.

Afgelopen april werd een nieuw album aangekondigd en gaf de band toe de tijd te hebben genomen: "Een album maken is nooit makkelijk. Het beste album van je leven proberen te maken is helemaal niet makkelijk." De eerste single van dat album is 'Wherever I Go' geworden:

Sam Feldt & Lucas & Steve & Wulf - 'Summer On You'

De muziek van de Nederlandse producer Sam Feldt schreeuwt één ding: zomer! Vorig jaar had hij een zomerhit met 'Show Me Love' en dit voorjaar werd een stuk zonniger dankzij zijn edit van 'Feel The Love' van Janieck.

Nu is daar zijn nieuwe single 'Summer On You', een samenwerking met het duo Lucas & Steve en de singer-songwriter Wulf. Allemaal Hollanders, maar het resultaat klinkt weer zeer tropisch:


Meer?

Iedere week houden we je via Qmusic.nl van nieuwe muziek op de hoogte in Music Monday. Al deze tracks staan op onze playlist en ga je dus regelmatig voorbij horen komen op Qmusic. Volg ook Qmusic Hits op Spotify voor meer hits van dit moment.