Hoe komt Robbie Williams naakt op de Instagram van zijn vrouw en waarom heeft hij een taart vast? Laten we het even uitleggen...

Eerder op de dag had hij een dilemma voor zijn vrouw Ayda Field. Ze moest een superpower kiezen: onzichtbaar kunnen zijn of niet vatbaar zijn voor de calorieën van slechte dingen als taart, chocola, junk food etc.


De 'Feel'-zanger en zijn vrouw kiezen allebei voor calorievrij kunnen eten en leggen vervolgens de vraag neer bij de kijkers. "Welk antwoord je geeft kan grote gevolgen hebben", zegt Robbie er nog bij.

Een paar uur later komt het stel met het resultaat van hun poll. "Taart eten won met overtuiging! Robbie Williams, ik denk dat je in de war bent", staat er geschreven bij het grappige filmpje.

We zien Robbie namelijk naakt de kamer in komen lopen met alleen een taart voor zijn geslachtsdelen. "Ik ben onzichtbaar. Zwevende taart", horen we Robbie zeggen.

"Schat, je koos niet voor onzichtbaar", reageert zijn vrouw. "Ik kan je zien... en je ballen komen er onderuit!" We kunnen er natuurlijk veel over schrijven, maar je moet het gewoon even zien. ?

Cake won by a landslide!! @robbiewilliams I think you might be confused. #lol #lmao #mcm #mondayfunday #mondaymadness #cake #supernatural #? #? #ryda

Een video die is geplaatst door Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) op