She did it again! Na Lady Gaga en Kim Kardashian heeft Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, nu Adele weten te strikken voor een video.

"Ik kan niet geloven dat dit echt gebeurt. Ik droom hier al jaren van", zegt de Nederlandse Nikkie aan het begin van de video. In de bijna 30 minuten bespreken ze van alles: van Adeles nieuwe muziek tot aan haar besproken livestream van een aantal weken geleden. 


Iconische stagenaam

"Voelt Adele nog steeds als je eigen naam? Want het voelt voor mij als zo’n iconische stagenaam dat de Adele thuis misschien als een heel ander persoon voelt,’’ begint Nikkie het gesprek luchtig, onder het genot van een glas wijn (verwijzend naar Adele’s track 'I Drink Wine'). "Ik ben thuis een compleet ander persoon”, vertelt de zangeres. "Maar Adele voelt nog steeds als mijn eigen naam, natuurlijk. Mijn moeder noemt me zo, mijn vrienden noemen me zo.”

The Rock

Op de vraag of Adele nog starstruck is van een celebrity, is er direct een persoon die haar te binnen schiet. The Rock, oftewel Dwanye Johnson. Ze heeft de acteur en oud-worstelaar nog nooit eerder ontmoet en "maar als ik hem ontmoet ga ik sowieso huilen". Toen Adele nog klein was, was ze een groot fan van worstelen en geeft toe dat ze zou willen dat ze vrienden zou willen zijn met Dwayne.

The Power of Makeup

De video is onderdeel van haar bekendste serie The Power of Makeup. In deze video's maakt Nikkie de helft van het gezicht van haar gast op, om te laten zien wat make-up allemaal aan een persoon kan veranderen. 

Foto: Instagram @nikkietutorials