Op woensdag werd er voor het eerst in twee jaar een bericht op de Twitter- en Instagramaccounts van One Direction een post geplaatst waarin stond dat er op donderdag (vandaag dus) iets zou gebeuren. Vandaag bestaat de boyband namelijk 10 jaar. Maar wat lanceert One Direction dan precies om dit 10-jarig jubileum te vieren?


Waar veel Directioners hoopten op een reünie, zegt de New York Post dat de band een nieuwe website lanceert. Op deze site wordt de geschiedenis van de band getoond door middel van oude opnames, alle videoclips en televisieoptredens van de band, akoestische optredens en backstagebeelden. Een reünie zit er vooralsnog niet in, maar het 10-jarig jubileum is wel te vieren met waarschijnlijk héél veel One Direction beelden. Als het aan Liam Payne ligt, komt er trouwens wél een reünie, verklapte hij onlangs

Mocht je al toe zijn aan een kleine trip down memory lane: dit was de aller eerste track van Niall, Zayn, Harry, Liam en Louis!


Niall Horan, Zayn Malik, Harry Styles, Liam Payne en Louis Tomlinson deden in 2010 allemaal individueel auditie voor het programma X-Factor. Ver kwamen ze niet solo, maar ze mochten het wel als groep proberen en met succes! 

Foto: Photoshot/BrunoPress.nl