Er heerste licht ongeloof bij Kai toen vanochtend Het Geluid voor de tweede keer razendsnel geraden werd. Iets meer dan 24 uur had Mieke ervoor nodig om Het Geluid te raden: het terugzetten van het stoffilter in de wasdroger'. Zij gaat heerlijk het weekend in, want Mieke wint een mooie 3.800 euro!

Nooit eerder werd Het Geluid twee keer zo snel achter elkaar geraden. Afgelopen woensdag om 14.30 uur raadde Rien uit Enschede het eerste Geluid van deze editie. Vanochtend om 8.30 uur was het de beurt aan Mieke. "Dat meen je niet!" riep Mieke uit, "ik moet minder vaak de was gaan doen!" Een verblufte Qmusic-dj Kai Merckx zei: "Sta je ook zo te trillen? Ik sta hier helemaal te shaken! Het is uniek dat het in één week twee keer geraden wordt. Zo zie je maar dat het echt alles kan zijn."

Verrassing

Het blijkt weer dat het altijd de vraag is hoe snel Het Geluid geraden wordt. Binnen Qmusic weet enkel de vijfkoppige Jury wat het antwoord is van het populairste radiospel van het land. De dj's hebben dus geen enkele invloed op het spel. Maandag starten we met een nieuw Geluid.

Bijna de snelste

Mieke was er niet het snelste bij van alle geluiden. In 2010 werd Het Geluid van 'het terughangen van een haak in een telefooncel' binnen een dag geraden. Het was toen 3.200 euro waard. Het hoogste bedrag ooit was voor Kim uit Pijnacker. Zij verdiende 63.700 euro met 'het vastklikken van het lipje van een fotolijstje'.

Rien raadt het eerste Geluid

Mieke raadt het tweede Geluid