Twee muzieksterren op het witte doek! Waar Harry Styles vanaf 20 juli zijn acteerdebuut zal maken in Dunkirk zal ''bioscoop-veteraan'' Rihanna een week later stralen in de film Valerian And The City Of A Thousand Planets. 

Stel, je krijgt van ons genoeg zakgeld om één van deze films te gaan zien... Welke zou dat zijn? 


Dunkirk (20 juli)


Dunkirk is de nieuwe film van regisseur Christopher Nolan, de man achter successen als Interstellar en Inception. Ten tijde van de opnames stond Nederland op zijn kop, een gedeelte van de film is namelijk opgenomen op Urk. 

Deze oorlogsfilm start op het moment dat honderdduizenden Britse en geallieerde soldaten omsingeld zijn door vijandelijke troepen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Harry Styles speelt een jonge soldaat onder de naam Alex. 

Valerian And The City Of A Thousand Planets (26 juli)


Rihanna is een artiest met meer ervaring op het witte doek. Zo begon ze haar acteercarrière met een rol in Battleship, gevolgd door het inspreken van de stem van het hoofdpersonage in de film Home. 

Valerian And The City Of A Thousand Planets is een must-see voor liefhebbers van het genre Science Fiction. Rihanna zal te zien zijn als Bubble, een entertainer die van gedaante kan veranderen.